31 januari 2020

Een nieuw avontuur met de band.

De gewonnen vrijheid van de solo meegenomen naar de band en bij hen thuisgekomen na een lange mooie reis alleen in 2019. De nieuwe stukken van TIJD om te gaan leven waren fijn om gezamenlijk de tanden in te zetten, stukken waarin het optimisme oplicht van iemand die een weg heeft afgelegd. Er was veel materiaal maar voor mij was het kader duidelijk … nummers maken als een horizon waar de zon opkomt…. op de drempel van een nieuwe cyclus staan … nog een beetje met het hoofd bij wat was maar in het hart al voorbij de grens van later. Stukken als Ruimte, Alles wat onhaalbaar lijkt en Mooier met de tijd, die ik al in de solo speelde, hebben hun stek gevonden in een bandversie. Klik op de afbeelding voor het nummer “Ons hoofd is een huis” duet met DiggyDex

1 Alles wat onhaalbaar lijkt
2 De klim
3 Haal mij uit mijn hoofd
4 In de tijd (instrumentaal)
5 Lorelei
6 Mooier met de tijd
7 Nergens geweest
8 Ons hoofd is een huis duet met DiggyDex
9 Ruimte
10 Tijd om te gaan leven
11 Voor de tijd (instrumentaal)
12Voorbij de tijd (instrumentaal)